KVKK Aydınlatma Metni


6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK”) Usul ve Esasları Uyarınca Kişisel Verilerinizin Korunmasına İlişkin Müşteri Aydınlatma Metni

Lalehan Canuyar – Jüppo Pazarlama ve Ticaret şirketi olarak, www.juppo.com.tr isimli e-ticaret sitemizi ziyaret eden, sitemize üye olan veya sitemizden alışveriş yapan tüm kullanıcılarımızın kişisel verilerinin gizliliğini korumak ve hizmetlerimizden güvenli şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla, 6698 sayılı KVKK esaslarıyla uyumlu şekilde hareket ediyoruz.

www.juppo.com.tr alan adlı e-ticaret sitemizi ziyaret eden, sitemize üye olan veya sitemizden alışveriş yapan tüm kullanıcıları kapsayan bu metinle; 

•  Kişisel verilerinizi hangi amaçlarla, hangi hukuki dayanakla, ne şekilde topladığımız ve işlediğimiz konusunda sizi bilgilendirmeyi,

•  Kişisel verilerinizin korunmasıyla ilgili yasal haklarınızla ilgili olarak sizi aydınlatmayı amaçlıyoruz.

 

Hangi Kişisel Verilerinizi Topluyoruz?

www.juppo.com.tr alan adlı e-ticaret sitemizi ziyaret ettiğinizde, sitemize üye olduğunuzda veya sitemizden alışveriş yaptığınızda; talep ettiğiniz hizmetleri etkili ve güvenli bir biçimde sunmak için, sizin hakkınızda, aşağıda detaylandırıldığı üzere çeşitli kişisel veriler topluyoruz:  

•  Ad, soyad, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi gibi kişisel bilgileriniz;

•  Telefon numarası, e-posta adresi, ev veya işyeri adresi gibi iletişim bilgileriniz;

•  Vergi kimlik numarası, verdi dairesi adı gibi finansal bilgileriniz;

•  Sosyal medya hesaplarıyla bağlanmanız durumunda o kanallar aracılığıyla paylaşılmasına onay verilen bilgileriniz;

•  Web sitemizi kullanırken eğer üçüncü kişiler hakkında bilgi verdiyseniz, bu üçüncü kişiler hakkındaki verdiğiniz bilgiler;

•  Tarayıcı tarafından toplanan konum veya sitede geçirilen süre gibi çerez verileriniz.

Ayrıca, siteye giriş yapılan IP adresi, sipariş verilme zamanı gibi kişisel olmayan işlem verilerinizi de işlem güvenliği açısından topluyor ve işliyoruz.

Önemli Not: Bu bilgiler dışında, www.juppo.com.tr üzerinden yaptığınız alışverişlerde paylaştığınız kredi kartı bilgilerinizin, kesinlikle tarafımızca işlenip saklanmadığını belirtmek isteriz. Söz konusu finansal verileriniz, e-ticaret sitemizin ödeme sistemleri altyapısını sağlayan ödeme kuruluşu tarafından şifrelenerek işlenip, saklanmakta ve hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır. Kredi kartınızın güvenliğini nasıl sağladığımız, web sitemizin “Gizlilik ve Güvenlik Politikası” metninde detaylandırılmıştır.

 

Kişisel Verilerinizi Ne Amaçla İşliyoruz?

İş sürecimizin sorunsuz ilerlemesi için www.juppo.com.tr alan adlı e-ticaret sitemizi ziyaret eden, sitemize üye olan veya sitemizden alışveriş yapan tüm kullanıcılarımıza ait kişisel bilgilerin toplanması ve işlenmesi kısmen gereklidir. Bizimle elektronik ortamda paylaştığınız kişisel verilerinizi, şu amaçlar doğrultusunda topluyor ve işliyoruz:

•  Sipariş süreçlerinizi yürütmek, tamamlamak ve sizlerle ilgili iletişimi sağlamak;

•  İade ve değişim gibi satış sonrası işlemleri yerine getirebilmek;

•  Sizlere ürünlerimiz, hizmetlerimiz, kampanyalarımız ve promosyonlarımızla ilgili bilgi vermek;

•  Alışveriş tercihlerinizi daha iyi anlamak, istatistiksel analizler yapmak;

•  Taleplerinizi/şikayetlerinizi karşılamak, sunduğumuz hizmeti geliştirmek;

•  Üyelik ve platform kullanımına ilişkin şüpheli işlemleri tespit ederek, e-ticaret sitemizin güvenliğini güçlendirmek;

•  İşlem güvenliğinizi sağlamak ve kimlik doğrulama süreçlerini yürütmek;

•  Aramızda düzenlediğimiz “Üyelik Sözleşmesi” ve “Mesafeli Satış Sözleşmesi” maddelerini uygulamaya koyarak, şirket olarak yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek;

•  Hukuki uyuşmazlık, soruşturma ve diğer adli/resmi süreçlere ilişkin olarak tarafların haklarını tesis etmek ve korumak. 

 

Kişisel Verilerinizi Kimlere, Hangi Amaçlar Doğrultusunda Aktarıyoruz?

Lalehan Canuyar – Jüppo Pazarlama ve Ticaret şirketi olarak, kişisel bilgilerinizi kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümlülüğü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişilere ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt ediyoruz.

Kişisel verilerinizi, ancak “KVKK Aydınlatma Metni”nde belirtilen amaçlar doğrultusunda üçüncü kişilere aktarmaktayız. Bu kapsamda;

•  Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, www.juppo.com.tr alan adlı e-ticaret sitemizin altyapısını sağlayan ve hosting sunucu hizmeti aldığımız firmalarla;

•  Siparişlerinizin ödemesinin alınması veya iade işleminin gerçekleşmesi amacıyla ad, soyad, ödeme tutarı, ödeme tarihi gibi bilgileriniz, online ödeme altyapı hizmetimizi sağlayan ödeme kuruluşuyla ve e-fatura/e-arşiv fatura hizmet sağlayıcımızla;

•  Üyelik sırasında izin verdiğiniz takdirde, e-posta adresiniz toplu e-posta gönderim hizmeti sunan hizmet sağlayıcımızla;

•  Satın aldığınız ürünlerin size ulaştırılması amacıyla ad, soyad, telefon ve adres bilgileriniz, lojistik hizmet sağlayıcı iş ortaklarımızla paylaşılabilir.

•  Ayrıca, yürürlükteki yasalar uyarınca ve idari, adli ve diğer resmi makamların talebi üzerine ilgili mercilere kişisel veri aktarımı söz konusu olabilir.

•  Gerektiğinde, savunma hakkımızı kullanabilmemiz için kişisel verileriniz avukatlarımızla paylaşılabilir.

 

Haklarınız Nelerdir?

Kişisel verilerinize ilişkin olarak, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca aşağıda belirtilen haklara sahipsiniz:

•  Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

•  Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

•  Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

•  Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

•  Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

•  Kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

•  Silme ve düzeltme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

•  İşlenen verilerinizin otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesi suretiyle kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

•  Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebinizin niteliğine göre en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılır. Ancak, yapılacak işlem ayrıca bir maliyet gerektiriyorsa, şirketimizin, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından hazırlanan tebliğde belirlenen tarife üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

 

Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Yukarıda belirtilen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı, aşağıda yer alan iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşarak kullanabilirsiniz. Bu başvuruyu yaparken, sizi tanıyabilmemiz için, kayıt olurken ya da hizmetlerimizden yararlanırken verdiğiniz bilgilerinizi tam olarak belirtmeniz gerekir.

 

İletişim Bilgileri:

Lalehan Canuyar – Jüppo Pazarlama ve Ticaret

Mersis No. 1268672329600001

Ticaret Sicil No. 229086

E-posta: info@juppo.com.tr

Telefon: 0 537 378 6799

Adres: Ataşehir Mah. 8271/9 Sok. No:17A İç Kapı No:3 Çiğli/İzmir 35620

Destek

7x24 Müşteri Hizmetleri

İade Garantisi

14 Gün koşulsuz iade

Güvenli Alışveriş

256 BIT RapidSSL

Jüppo © 2021 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır